Клима Оптима

Вашиот избор кога станува збор за Греење.

Бесплатна консултација

Побарајте не на нашиот телефонски број или пополнете го форумот.

  • производи со врвен светски квалитет, по поволни Цени
  • Дво-децениско Искуство
  • Врвен Професионализам

Официјален застапник за:

Зошто Клима Оптима е правилната одлука за Вас?

Со 25-годишно искуство во проектирање и изведба на високо-енергетско-ефикасни системи со врвен светски квалитет, гарантираме удобност во Вашиот дом и работни простории и до 75% заштеда на трошоците за енергија.

Години искуство

Со над 25 години искуство во дејноста, гарантираме највисоко ниво на професионализам и квалитет за секое решение што го изведуваме.

Изведени објекти

Горди сме на стотината фабрики, болници, фармации, банки и други комерцијални и резиденцијални објекти кои ги имаме проектирано и изведено изминатите години, со што сме ги подобриле удобноста и заштедата на енергија во домовите, производните капацитети и работни простории.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ


myUplink

Со пазарната промоција на новите паметни S-серија на топлински пумпи, промовирана е и ново развиената апликација myUplink, која е клучот за Вашиот паметен дом…

NIBE Топлински пумпи од серијата S

Серијата S е резултат на врвното шведското инженерство и претствува најнапредната иновација на компанијата до сега. Дизајнирана е да одговори на технолошките предизвици…

Одново искористете го воздухот во Вашиот дом

Издувно-воздушните топлински пумпи најпрво го проветруваат вашиот дом, а потоа ја користат топлинската енергија од отпадниот воздух…